Sfeerbeeld zwemmende baby

Wie is Els ?

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com


Sinds 2001 volgde ik (1970) meerjarige opleidingen in diverse complementaire therapievormen gaande van relaxatie en manuele therapie tot proceswerk 'op het land' en 'in het water'.

Elk van deze body-mind gerelateerde begeleidingsvormen (*) nemen als uitgangspunt ons voelend en bewegend lichaam, ons gewaarzijn en bijhorend proceswerk.

Sinds jaren werk ik op zelfstandige basis en geef ik individuele therapie zowel 'op het land' als 'in het water', alsook verzorg ik zwemles aan kinderen en volwassenen, en geef ik watergewenning voor baby's.

Ik assisteer(de) en begeleid(de) verscheidene waterworkshops en opleidingen in binnen-, en buitenland. Nu verzorg ik ook lessenreeksen 'op het land'.

In mijn jeugd deed ik aan competitiezwemmen en zeilen. Water ligt me nauw aan het hart, maar ook vrij bewegen, dansen en wandelen in de natuur geeft me leven.

Voordien werkte ik als choreograaf, performer en beeldend kunstenaar (www.roundface.be / www.facebook.com/Ilselucels). En vandaag neem ik schuchter potlood en penseel ter hand, en creëer ik opnieuw beeldend werk.

Samen met mijn achtergrond in een veeljarige zen meditatiepraktijk zorgt dit voor een eigen 'touch'.

Aarzel niet me te contacteren wanneer je op zoek bent naar bijkomende ondersteuning en persoonlijke groei : 0486/ 27 65 53


(*) Puttend uit specifieke elementen van Integrative Somatice & Aquatic Therapy (werkt vanuit de psychologie van shock en trauma en de psychologie en bewegingsontwikkeling van pre-,en peri-natale periode), Movement Development Educatie, Dans-, en Bewegingstherapie, Integratieve Creatieve Therapie, Cranio Sacraal Therapie, Fasciatherapie (mdb), mindfulness in beweging, meditatie en Gestalcoaching werk ik samen aan jouw groeiproces. Voor het waterwerk werk ik bijkomend met Cranio in water, Watsu, Jahara, Healing Dance.