Sfeerbeeld zwemmende baby

Deze behandelingen geven je een ervaring van diepe rust ...

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com

Voor een Cranio Sacrale Relaxatie - unwinding the body word je na een eerste intake gesprek, uitgenodigd om in losse kledij op de behandeltafel te liggen. Door subtiele handgrepen werkt de behandeling diep door tot op cellulair niveau om zo jouw lichaam de ruimte terug te geven die het in potentie heeft. Deze behandelingen geven je een ervaring van diepe rust ... waardoor het zelfregulerende systeem van jouw lichaam wordt bevorderd. Vanuit diepe ontspanning kunnen (oude) spannigen 'ontwinden' en de ruimte krijgen zich uit te drukken en 'los te laten'.

Samen met het vrijkomen van spanningen, kun je spontane beweging ervaren, alsook kunnen onderdrukte emoties aan de oppervlakte komen. Omarmen van wat in jou leeft, van wat 'is', is een bijzondere stap in duurzaam 'helen'. Het is dan verrijkend om jouw ervaren verder te exploreren aan de hand van gesprek, beweging in de ruimte, of andere creatieve expressie (als tekenen).

Als Cranio Sacraal Therapeut benader ik het lichaam in zijn globaliteit. Vanuit respect en vertrouwen begeleid ik je om meer in balans en voeling te komen met jezelf.

> behoefte aan ontspanning, rust, stilte, ...

> bij stress gerelateerde klachten, rugpijn, nek-en schouderklachten, ...

> bij vermoeidheid, slaapmoeilijkheden, burn-out, fibromyalgie, ...

> bij psycho-emotionele moeilijkheden, angst, shock en trauma ervaringen, depressie, ...


P.S.: een sessie vervangt geen bezoek aan een reguliere arts