Sfeerbeeld zwemmende baby

TRE®, Tension Release Exercise en Cranio in water/Watsu®

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com

Je bent toe aan diepe rust en vind dit even niet op jezelf,

> je hebt behoefte aan ontspanning, rust, stilte, ...
> je wilt kennismaken met het waterwerk, ...
> je hebt stress gerelateerde klachten, rugpijn, nek-en schouderklachten, ...
> je ervaart vermoeidheid, slaapmoeilijkheden, ...
> je zit in een burn-out, fibromyalgie, of hebt andere chronische pijnen ...
> je zoekt naar een complementaire behandeling naast jouw medische of therapeutische behandeling
> je zoekt een complementaire behandeling om te rehabiliteren
> ...
> of je hebt geen nood of behoefte aan therapie, of dit schrikt je wat af, dan kan dit ook een mogelijke insteek en kennismaking zijn

In het kader van therapie en stress- en trauma release past ook relaxatie. Het maakt onderdeel uit van zelf-regulatie. Tijdens deze lichaamsgerichte behandeling in het water blijf jij eerder passief en wordt er met lichte aanraking en beweging (ontwinden van het lichaam) gewerkt.

> Cranio in water/Watsu®/Healing Dance® (in warm water 33/34°°). Hierbij wordt je met de hulp van enkele drijfmiddelen in het warme water gedragen en zachtjes bewogen om zo terug in contact te komen met de diepe helende stilte in jezelf.

En wetende dat zelf-regulatie meer is dan enkel passieve relaxatie bied ik ook een meer dynamische wijze aan van zelfzorg, zelfregulatie, en stress- en trauma release door volgende zelf-hulp methode aan je aan te leren.

> TRE®, Tension Release Exercises, word je onder begeleiding aangeleerd zodanig dat je deze stressreducerende methode zelf thuis kunt toepassen, eventueel met tussentijdse contacten. Ik leer je in een 3-tal sessies hoe je zelf, met behulp van enkele oefeningen, jouw diepe stress en zijn lichamelijke negatieve gevolgen ervan uit je lijf kunt trillen.


Meer info over elk van deze methoden vind je onder desbetreffend item. Wens je meer inlichtingen, aarzel niet me hierover verder te contacteren.

Beide methoden kunnen ook worden ingezet tijdens een therapeutische setting - lees hier meer over onder het item therapie.


PS: Deze methoden vervangen geen therapeutische of medische begeleiding, maar zijn een aanvulling op, en complementair met deze. Ze vervangen geen bezoek aan een arts en er worden ook geen diagnoses gegeven.