Sfeerbeeld zwemmende baby

TRE®, Tension Release Exercise en Cranio in water/Watsu®

voor een afspraak of meer inlichtingen > 0486/ 27 65 53


Je kan zowel bij mij terecht in de praktijk nabij Ronse of nabij Dendermonde (klik HIER voor de praktijkadressen).


In het kader van Onstressen bied ik jou de volgende mogelijkheden aan (klik op de naam voor meer info):

> Cranio in water/Watsu®/Healing Dance® (in warm water 33°). Hierbij wordt je met de hulp van enkele drijfmiddelen in het warme water gedragen en zachtjes bewogen om zo terug in contact te komen met de diepe helende stilte in jezelf.

In het kader van stress- en trauma release past ook relaxatie. Het maakt onderdeel uit van zelf-regulatie. Tijdens deze lichaamsgerichte behandeling in het water blijf jij eerder passief en wordt er met lichte aanraking en beweging (ontwinden van het lichaam) gewerkt. En wetende dat zelf-regulatie meer is dan enkel passieve relaxatie bied ik ook een meer dynamische wijze aan van zelfzorg, zelfregulatie, en stress- en trauma release door volgende zelf-hulp methode aan je aan te leren.

> TRE®, Tension Release Exercises, word je onder begeleiding aangeleerd zodanig dat je deze stressreducerende methode zelf thuis kunt toepassen, eventueel met tussentijdse contacten. Ik leer je in een 3-tal sessies hoe je zelf, met behulp van enkele oefeningen, jouw diepe stress en zijn lichamelijke negatieve gevolgen ervan uit je lijf kunt trillen.

Meer info over elk van deze methoden vind je onder desbetreffend item. Wens je meer inlichtingen, aarzel niet me hierover verder te contacteren.

Beide methoden kunnen ook worden ingezet tijdens een therapeutische setting - lees hier meer over onder het item therapie.


PS: Deze methoden vervangen geen therapeutische of medische begeleiding, maar zijn een aanvulling op, en complementair met deze. Ze vervangen geen bezoek aan een arts en er worden ook geen diagnoses gegeven.