Sfeerbeeld zwemmende baby

Individuele lichaams- en ervaringsgerichte Therapie

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com

WANNEER

Er zijn momenten in je leven dat je nog maar weinig voeling blijkt te hebben met wat leeft in je. Je voelt je minder goed in je vel zitten. Het stroomt niet meer. Je voelt je verward, moe, lusteloos, onzeker, kwaad, verdrietig, ... Je botst met jezelf, je botst met anderen.

Je gaat over jouw eigen grenzen. Je voelt je afgesneden van je eigen lijf, jouw kracht, levendigheid en creativiteit, van je eigen wel-zijn.

Je hebt een voorgevoel dat louter praten niet voldoende is, je bent altijd al lichamelijk geweest, of juist niet. Je wenst jezelf beter te leren kennen en te verdiepen.

Je voelt de nood en de wens om verder te kijken. Je bent nieuwsgierig naar jouw proces en je bent bereid om op jezelf te reflecteren en daar tijd voor te nemen.

DAN

Kan je bij mij terecht voor individuele therapeutische begeleiding, waarbij ik lichaams- en ervaringsgericht werk, kortom vanuit somatische hoek, met oog voor stress en trauma-release en zelf-regulatie.

WANT

Onderzoeken waar belichamingsprocessen een belangrijke plaats krijgen, tonen aan dat mensen zich beter in hun vel voelen, meer (zelf)vertrouwen, en rust ervaren.

Het is via lichameljke processen dat traumagerelateerde stress en de psychisch-sociale moeilijkheden die hier dikwijls mee gepaard gaan eindelijk een uitweg kunnen vinden. Zo vind je hernieuwde innerlijke rust en ruimte om zo anders dan voorheen jouw leven aan te gaan.

Belichaamd bewustzijn geeft je de mogelijkheid gevoelens te hanteren, geeft toegang tot jouw levendigheid, nieuwsgierigheid en spel. Het is de grond voor het ervaren van identiteit, zelfvertrouwen en zelfwaarde.


Je kan opteren voor een setting in een gewone praktijkruimte

> Integratief Somatische Therapie / Dans-, en Bewegingstherapie (IST/DBT), is lichaams- en ervaringsgerichte therapie, waarin dans- en bewegingstherapie, gestaltcoaching gecombineerd wordt met de psychologie van shock en trauma en de psychologie en bewegingsontwikkeling van pre- en perinatale periode.

en/of je kiest voor sessies in de context van het warme water

> Integratief Aquatische Therapie (IAT), is lichaams- en ervaringsgerichte therapie, waarin bewegingstherapie en gestaltcoaching, en waterwerk gecombineerd wordt met de psychologie van shock en trauma en de psychologie en bewegingsontwikkeling van pre- en perinatale periode

Klik op één van de therapievormen om nog meer informatie te bekomen.