Sfeerbeeld zwemmende baby

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com

In het kader van zelf-regulatie ontwierp ik 3 modules waarin ik je via lichaamsgerichte 'tools' en duiding meegeef. Je zal ontdekken wat het betekent en hoe het voelt om zowel ontspanning als vitaliteit te kunnen ervaren, om jouw verbinding met jouw eigen lichaam te verstevigen en zijn interne connecties te ontdekken en te verruimen, om zo ook gegrond, gecentered en met de juiste afstemming naar jezelf toe en naar de omgeving toe je in de wereld te kunnen bewegen.

MODULE 1 - In de basismodule Take a Breath leg ik de nadruk op het belang van een open en flexibele ademhaling als bron van ontspanning én van levendigheid (presence with fluent energy).

MODULE 2 - In Body & Breath ga ik verder in op de interne samenhang van ons lichaam en zal ik het hebben over gronden, centeren, uitlijnen en onze interne lichamelijke connecties.

MODULE 3 - In Breath & Boundary bouw ik verder voort op de vorige modules en introduceer ik hoe we een gezonde somatische grenszetting kunnen oefenen, ervaren, bewonen en bewaken.

> naar meer info