Sfeerbeeld zwemmende baby

TAKE A BREATH - ontwikkel meer ademruimte

Adem brengt rust (expiratie). Adem brengt leven (inspiratie). Adem is de vloeiende grond van al onze bewegingen. Adem is multidimensioneel en reikt tot diep in onze cellen.

Soms is onze ademhaling niet zo vloeiend, is deze onvolledig en voedt en ondersteunt ze onze bewegingen en leven niet.

Els begeleid je doorheen oefeningen (relaxerend en dynamisch), geeft specifieke duiding en achtergrond, om zo tot een meer open, flexibele ademhaling te komen en zijn naunces gewaar te zijn. We gaan het lichaam meer vrij maken van zijn blokkades en meer ademruimte scheppen.

In vele, zowel Oosterse als Westerse lichaamsgerichte praktijken, wordt aandacht geschonken aan onze ademhaling. Eens tijd nemen om meer bewust te worden van jouw adem en zijn effecten is wel-doend.

Tijdens 3 avonden, of ochtenden, of tijdens een korte dagworkshop, begeleid ik je doorheen verscheidene oefeningen waarbij ademen de volle aandacht krijgt, aan de hand van meer dynamische als meer bewustzijnsgerichte en relaxerende oefeningen. Om zo te komen tot een open en flexibele ademhaling, als ondergrond voor een open en flexibele body-mind.


Eerstvolgend gepland :


TAKE A BREATH korte 3-delige reeks

> data verder te bepalen


> OEFENAVONDEN - Take a BREATH- aanvang 2019

> schrijf alvast in uw kalender : maandag 21 januari, 18 februari, 18 maart 2019 , 1 april, 20.30u-21.30u (voor diegene die reeds de reeks gevolgd hebben) locatie > Leefpunt/Triamant Ronse, Oscar Delghuststraat 4, 9600 Ronse, > geef me een seintje als je komt : 10€/keer, of 36 €/ voor de 4 lessen samen


Klik hier voor KALENDER en verneem alle geplande lesreeksen en andere workshops.