Sfeerbeeld zwemmende baby

Enkele ervaringen van deelnemers

De stilte verraste mij keer op keer en bracht mij bij emoties, overtuigingen, beelden, bewegingen en inzichten die ik op dat moment nodig had. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. De warme, professionele begeleiding van Els maakt het helemaal af, een aanrader! (Ine)

Ik ben blij dat ik, dankzij Els, kennis heb gemaakt met TRE.
Wie wil, kan het houden bij louter lichamelijke ontspanning. Maar wie ervoor openstaat, kan ervaren hoe TRE diep verborgen stress kan losmaken.
Els geeft ruime theoretische achtergrond en heeft voldoende aandacht voor de beleving van alle deelnemers. Een aanrader! (K.)

Aangezien ik veel angst in mijn leven gekend heb en deze spanning zich diep in mijn systeem had opgeslagen zocht ik naar een methode om mij daarvan te bevrijden. TRE is voor mij heel doeltreffend. Tijdens de oefeningen voel ik hoe mijn lichaam zich maar al te graag overgeeft aan de trillingen.
TRE dagelijks oefenen heeft mij verlost van lichamelijke klachten en brengt me veel vlugger in rustmodus dan vroeger. (E.)

TRE is een geweldige manier om spanning los te laten. Na de eerste sessie merkte ik dat mijn lichaam herinnerd werd aan een natuurlijk mechanisme om stress te ontladen en nu beoefen ik TRE enkele keren per week thuis. Els begeleidt de oefeningen met zorg, de theoretische achtergrond werd heel duidelijk en toegankelijk gebracht. (Ine)

Het was voor mij 10 jaar geleden en ik vond het fijn om mezelf weer eens te kunnen uiten in Authentic movement. Ik evolueerde van toch wat rusteloosheid in het begin, naar speelsheid en meer rust en vorm op het einde. Ik vind dat Els dit op een zeer serene manier begeleidt. (Anita)

Dag Els, Dank je voor het bieden van adem-ruimte die inderdaad ons geboorterecht is. Goed dat je ons eraan hebt her-innerd ;)
We vonden jouw workshop allebei heel krachtig.
Er zal zeker intensiever en bewuster gebruik worden gemaakt van de persoonlijke 'space'. Ook fijn dat je persoonlijke tips meegeeft om mee te nemen.
Groetjes, Bie en Aaron

--- TAKE A BREATH --- was een fantastische ervaring om rust te vinden in jezelf en opnieuw te ontdekken hoe eenvoudig helend je eigen adem is! Vooral de originele opbouw van de 3 lessen sprak me aan, niet enkel oefeningen, maar ook het hele verhaal er rond. Dat alles onder de boeiende begeleiding van Els Soetaert. Graag meer van dat! (Greet)

Ik hou zo van wat Els te bieden heeft... Ik heb al een paar keer iets gevolgd bij haar, en het heeft me telkens deugd gedaan! Het bracht me helemaal bij mezelf, waardoor ik zo'n innerlijke rust ervoer ! Zàlig ! (A.)