Sfeerbeeld zwemmende baby

Groepslessen

Je wilt aan jezelf werken en je doet dat graag in de context van een groep (of vind dit net een uitdaging), dan zijn deze lesreeksen een veilige en fijne omgeving om jezelf te ontplooien.

WAT

de diverse lesreeksen zetten in op STRESS-release, het ontwikkelen van meer ZELF-vertrouwen en ZELF-waarde, ... En daarbij hoort ZELF-regulatie, met ademwerk, gezonde grenszetting, gronding en centrering, gezonde zelfliefde, een diepere (lichaams)bewustzijn ... Lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen, gewaarzijnsontwikkeling, zelfexpressie, dans, meditatie (in beweging), deelrondes, ... zijn enkele vormen die ik inzet tijdens deze lesreeksen. Ik geef in elk van deze reeksen ook achtergrondinformatie en psycho-educatie passend bij het onderwerp. In deze lesreeksen komen aspecten aan bod die ik eveneens inbreng in de individuele therapie/begeleiding.

Je hebt een keuze tussen korte lesreeksen van een 3-tal avonden of ochtenden, of langere lesreeksen. Soms bundel ik de korte lesreeksen samen tot een kortere dagworkshop. En de kennismakings- en herbronningsdagen zijn ook fijne gelegenheden om mijn aanbod te leren kennen en even een rust- en verdiepingsmoment in je leven in te lassen.

Klik op de naam van de reeks voor meer info.

Klik hier voor KALENDER en verneem de geplande lesreeksen.

Deze reeksen worden soms samengebundeld en in de vorm van korte workshops gegeven. Onder het item HERBRONNINGSDAGEN worden deze dan aangekondigd.

Deze zijn, na overleg, ook te combineren met individuele therapie en begeleiding.


WENS JE MEE TE DOEN of meer inlichtingen

gelieve me telefonisch te contacteren op 0486/ 27 65 53

data en verdere praktische gegevens vind je onder Kalender

voor louter inschrijven kan je ook e-mailen naar els_soetaert@hotmail.com