Sfeerbeeld zwemmende baby

Deze Introductie- en Belevingsworkshop laat je kennis maken met Aquatsch Lichaamswerk.

Klik hier voor KALENDER en verneem de geplande introductie en Belevingsworkshop.


Vergeet ruimte en tijd en laat je dagdagelijkse beslommeringen even achterwege. Geniet van het oerelement water en van de zachte strelingen van het warme water (35°), de lichaamsmassage, de diepe ontspanning en herstel.

In uitwisseling met andere cursisten leer je de basistechnieken van Aquatisch Lichaamswerk. Dit alles in een ontspannen sfeer en spelenderwijs. Deze introductie- en belevingscursus biedt je de gelegenheid deze vorm van ontspanning zelf te ervaren, alsook is het een eerste stap in een verder opleidingstraject, maar dat hoeft niet. Je kunt individueel meedoen of je kan je ook inschrijven als koppel of samen met vrienden.


Deze internationale cursus gaat door in Duitsland en wordt hoofdzakelijk in het Duits gegeven, met de nodige vertaling naar het Nederlands of omgekeerd naar het Duits (of Engels/Frans), wanneer nodig. Heb je vragen hierover aarzel niet me te contacteren.

Seminaarplaats: Hotel Orbtal Haberstalstraße 1 63619 Bad Orb Tel. 06052-810 www.orbtal.de

Overnachtiongsprijzen: Eénpersoonskamers tot driepersoonskamers, volgens categorie 36 - 60 € • info bij de semenaarleiding

Bij elke kamer kan er een kleine kitchenette voorzien worden waardoor er dus zelf gekookt worden.

Seminaarplaats: Privathaus Veerman, Friedrich-Naumann_Weg 7, D-41747 Viersen, Duistland

Overnachting mogelijk in de groepsruimte aan 15€/per nacht, of in omliggende bed and breakfasts (pensionen)

Seminaarprijs: 175,- €/deelnemer, plus badhuur, afhankelijk van de grootte van de groep, max. 50 €

Seminaartijden: aanvang vrijdag 17u tot zondag 16u.

Begeleiding: Katja Stoll

Sozialpädagogin und Heilpraktikerin AquaRelax-Trainerin Praktizierende WasserShiatsu, WasserTanzen, Healing Dance Integrative Aquatische Therapie, Dozentin am Institut für Aquatische Körperarbeit e.V.

en Begeleiding: Els Soetaert

Dans- bewegings en gestaltcoach, Cranio Sacraal Therapeut, Praktiserende in Watsu, Healing Dance, en Integratief Somatische en Aquatische Therapeut

Inschrijven bij: stoll.katja@yahoo.de, Tel.: 0049/032/6261-38285