Sfeerbeeld zwemmende baby

Actieve Meditaties

Naast meditaties in stilte bestaan er ook meer nieuwere en Westerse vormen van Actieve Meditaties (ooit geïntroduceerd door Osho). Je kunt ze niet vergelijken met het in stilte zitten op een kussen of stoel, waarin ik jaren ervaring heb. En toch heb ik deze Actieve Meditaties leren waarderen. Omgekeerd is het ook zo dat in stilte mediteren zonder te bewegen niet voor iedereen weldoend of haalbaar is. Zo ontstonden de Actieve Meditaties. Een mooie en eenvoudige start in deze soort Actieve Meditaties is de Nataraj meditatie waarbij we eerst uitgenodigd worden tot dansen, op veel verschillende ritmes, om vervolgens tot stilte te komen om onze levensenergie gewaar te zijn. In een kort en rustig muzikaal moment vier je als het ware al dansend het leven, jouw leven. Met deze Actieve meditatie starten we de eerste avond.

locatie: Triamant Ronse, Oscar Delghuststraat ', 9600 Ronse

data: 16/09 (de Nataraj Avctieve meditatie), 30/09, 14/10
telkens om: 19.30u-20.30u
basisprijs: 10€/ keer, 27€/ 3 keer

begeleiding: Els Soetaert

Wens je hieraan deel te nemen en je in te schrijven: geef me een seintje (klik hier voor ONLINE INSCHRIJVEN, telefonisch, sms, of per e-mail)

Deze Actieve Meditaties worden gevolgd door TRE oefenmomenten dezelfde avond, waaraan je ook kan deelnemen als je reeds een TRE reeks (of individuele begeleiding hierin) bij me gevolgd hebt. Deze vullen mekaar mooi aan.
Wens je aan beide deel te nemen op dezelfde avond dan betaal je hiervoor 18€/keer, 50€/ 3 keer